tiistai 29. heinäkuuta 2014

#10 Leiripostaus

Moi!
Tänään aattelin tehä tän leripostauksen. Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsinkin olin siis Kht Whitemoonin leirillä Kht Deceman kanssa. Leiri järjestettiin Tampereen lähellä Krääkkiössä. Leiriltä mulla ei ole melkein yhtään kuvaa, mutta päätin nyt kuitenkin kertoa leiristä vähin kuvin. Enkä muista leiriltä kaikkien päivien tekemisiä. Kuitenkin kirjoitan päivä kerrallaan.



Maanantai 14.7 (leiri alkaa)

Junamme kohti Toijalaa lähti Helsingistä kello 10.06. Nousimme junan kyytiin kuitenkin Pasilasta. Olimme jo hyvissä ajoin asemalla odottamassa junaa, mutta kuitemkin meinattiin myöhästyä junasta :"D. Kuitenkiin viime tipassa junaan ehdittiin ja paikatkin löydettiin. Puolessa välissä matkaa kävi ilmi, että olimme istumassa väärillä paikoilla. Joku aika vihanen nainen tuli siitä meille huomauttamaan, mutta muuten matka sujui oikein hyvin. Sini (Kht Whitemoonin omistaja) ja hänen äitinsä olivat meitä vastassa juna-asemalla. Automatka asemalta leiripaikalle kesti n. 45 min. Päästyämme perille meille esiteltiin paikat ja melkein heti menimmekin ratsastamaan. Hyppäsimme esteitä ja ratsastin Wallella. (Leirillä minulla oli siis mukana Fiona ja Walle.) Ratsastuksen jälkeen oli muistaakseni ruoka. Syötyämme tutustuimme toisiimme vähän paremmin ja oleskeltiin jonkun aikaa. Menimme sitten jossain vaiheessa maastoon. Maastossa kävin Fionalla. Illalla kävimme vielä uittamassa heppoja ja uimassa automatkan päässä sijaitsevalla järvellä. Sen jälkeen söimme iltapalaa ja oleskelimme. Yöllä käytiin vielä yömaastossa (minä Fionalla). Palattuamme menimme nukkumaan.

Matkalla otettu kuva hepoista
           
Tiistai 15.7

Aamulla meidät tultiin herättämään n. 10.30 ja menimme syömään aamupalaa. Menimme aika pian aamulla ratsastamaan koulua. Menin taas Fionalla ja Sini piti meille tunnin. Sen jälkeen lähdimme ratsastamaan (tai no minä menin ilman hevosta) kohti samaa uimarantaa kuin edellisenä päivänä. Matkaa sinne oli n. 5 km, joten siinä kesti jonkun aikaa. Matkalla alkoi sataa tosi kovaa, joten se teki matkasta paljon epämmielyttävämmän. Kuitenkin perille päästiin ja sade loppuikin aika pian. Onneksi saimme kyydin rannalta pois ja leiripaikalla odottikin ruoka valmiina. Ilma kirkastui ja taidettiin käväistä siinä jossain vaiheessa maastossa ja pidettiin erilaisia kisoja. Illalla ilma kirkastui ja pääsimme vielä uimaan uudelleen autokyydillä sinne rannalle. Palattuamme sieltä kävimme vielä saunassa ja sen jälkeen paistettiin lettuja. Pidettiin vielä lisää kisoja ja Pinja ja Sini kävivät pienen yömaaston. Sitten vaan nukkumaan.





Keskiviikko 16.7 (leiri loppuu)

Lähdettiin aamulla heti pois leiripaikalta Sinin kotiin, jossa pidimme leirikisat. Päästyämme perille aloimme väsätä hepoille jotain varusteita. Tein Fionalle suitset, Wallelle pehmusteet riimuun, kärpäs otsapannan ja tavallisen otsapannan. Mentiin sitten jossain vaiheessa ulos pitämään ne leirikisat. Ratsastin esteradan ensin ja hävisin Pinjalle vaan sekunnilla, joten tulin toiseksi Fionalla. Palkinnoksi saimme ruusukkeet ja koristeita, joita voi kiinnittää vaikkapa riimuihin tai suitsiin. Jossain vaiheessa oli ruoka ja syötyämme jatkoimme varusteiden tekoa. Pian pitkin lähteä jo kohti juna-asemaa. Aika meni liiankin nopeasti ja leiri olisi voinut kestää pidempäänkin :(. No ensivuonna ehkä uudestaan ;). Junamme lähti Toijalasta kohti Helsinkiä kello 17.30. Olimme taas ajoissa asemalla odottamassa junaa. Juna tuli ja oli aika sanoa heipat. Paluumatka meni myös hyvin ja päästiin turvallisesti kotiin. Kiitos muuten Sinille leiristä, oli tosi kivaa <3.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti